Despre noi

Marele filosof francez Vladimir Jankelevitch, intr-o lucrare publicata in 1966 remarca o realitate fara echivoc:
La orice varsta moartea este prematura. Asadar indiferent daca survine in copilarie sau in floarea varstei, moartea ne surprinde pe toti.
Casa Funerară AMURG va propune o alternativa la ceea ce se numeste pregatirea pentru moarte, la nivel practic.
Obiectul central al serviciului pe care vi-l oferim este INCINERAREA.
O practica moderna, raţionala, estetica si avantajoasa din punct de vedere economic pentru cei ce o aleg.
Casa Funerara AMURG are o acoperire NATIONALA, avand reprezentanti in toate judetele tarii, precum si in marile orase, raspunzand cu promptitudine, solicitarilor dumneavoastra.
Contractele si conexiunile cu multiple organisme internationale si firmele de pompe funebre din Romania si din strainatate, ne permit sa rezolvam cu maxima rapiditate orice doleanta a clientului nostru.
Noi garantam ca dorinta oricui de a fi incinerat va deveni realitate!
Incinerarea este GARANTATA prin legile Statului Român, avand acelasi statut, din punct de vedere legal, cu inhumarea!
Reprezentam extensia singurului organism din Romania, legal constituit si recunoscut international, care sustine si militeaza pentru cauza crematiunii: Asociatia Cremationista AMURG.

MISIUNEA NOASTRĂ:

   Casa Funerara AMURG are misiunea de a ajuta persoanele greu  incercate in urma pierderi celor dragi in gasirea celor mai bune solutii pentru incinerare umana.

Casa Funerara AMURG este unica structura din industria funerara romaneasca care GARANTEAZA, prin contractul funerar din timpul vieţii, ca dorinta oricarei persoane de a fi incinerat va deveni realitate.
Prin colaboratorii si partenerii nostri internationali asiguram servicii de incinerare umana pe intreg teritoriu tarii, precum si in intreaga Europa. Ducem la indeplinire si respectarea tuturor conditiile contractuale semnate cu clientii nostri.
Suntem doar umbra, cenusa si un pumn de amintiri in sufletele celor dragi…
Cu totii ne vom revedea acolo, la TATAL care ne-a creat!

Suntem prezenti in toata tara prin partenerii nostri locali din: Arad, Oradea, Timisoara, Drobeta Turnu-Severin, Deva, Hunedoara, Cluj – Napoca, Zalau, Satu-Mare, Baia – Mare, Bistrita, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi, Targu Mures, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brasov, Bacau, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Focsani, Galati, Ramnicu Valcea, Targoviste, Buzau, Braila, Tulcea, Craiova, Slatina, Pitesti, Ploiesti, Bucuresti, Slobozia, Calarasi, Giurgiu si Constanta.