Marturii

Va oferim cateva exemple in care anumite persoane care au semnat contractul funerar din timpul vietii cu firma noastra au beneficiat de serviciul funerar de incinerare umana:

  Domnul Popescu a avut 47 de ani, locuia la Craiova, era divorţat si avea doi copii. Îşi dorea sa fie incinerat după deces, iar cenuşa să fie împărţită în doua urne funerare, câte una pentru fiecare copil al dânsului. În urma unei boli, acesta a decedat, si conform contractului a fost preluat de către noi si incinerat la Bucureşti.
Indiferent de dorinţa rudelor sale de la tara, a unchiului sau a mătuşii, care doreau o înhumare, după incinerarea propriu zisă, cenuşa a fost împărţită în doua urne funerare. Urna a fost predata băiatului de la Braşov si cea dea doua la fetei din Arad.
Toate cheltuielile au fost suportate de către compania noastră funerară, întrucât a fost vorba de un contract plătit din timpul vieţii de către client.
Doamna Ionescu avea 32 de ani, locuia la Deva, era necăsătorită şi avea sora la Londra, mama si tata fiind decedaţi sunt îngropaţi intr-un sat de lângă Bacău.
Din nefericire în urma unui accident rutier petrecut în Ungaria, doamna Ionescu a decedat. Având un contract funerar din timpul vieţii cu compania noastră, s-a acţionat foarte rapid corpul neînsufleţit fiind ridicat imediat de partenerii noştri din Ungaria şi incinerat la Szeged, iar urna trimisa la sora dânsei de la Londra.
Fiind vorba de un contract funerar din timpul vieţii, toate cheltuielile au fost achitate de către compania noastră funerară.
Domnul Georgescu avea 53 de ani, locuia la Galaţi, era necăsătorit si avea un frate mai în vârstă la Baia Mare. Toata viata a lucrat în marina comerciala ca şi căpitan de vas. Întotdeauna si-a dorit ca după deces, să fie incinerat si cenuşă să fie presărată în mare. Datorita contractului pe care la semnat cu firma noastră, după deces domnul Georgescu a fost ridicat de la morga spitalului Galaţi, incinerat la Bucureşti iar cenuşă presărata in mare, conform dorinţei sale.
Întreg evenimentul a fost filmat, caseta fiind predată ulterior fratelui dânsului la Baia Mare. Toate cheltuielile au fost suportate de către firma noastră funerara, întrucât a fost vorba de un contract funerar plătit din timpul vieţii.
Domnul Arhire în vârstă de 68 de ani din Sibiu, căsătorit, având un copil, şi-a dorit să fie incinerat, exprimându-şi în repetate rânduri această doleanţă. A decedat subit, în urma unui infarct miocardic, familia, la presiunea rudelor şi datorită unor prejudecăţi a soţiei sale, înhumându-l. Astfel, dorinţa sa exprimată în repetate rânduri verbal nu a fost respectată.
După mai mult timp, fiul domnului Arhire, neliniştit pentru situaţia creată, ne-a solicitat ajutorul, spunându-ne că i-a fost imposibil să convingă persoanele din anturajul decedatul să fie incinerat. I-am explicat faptul că dacă domnul Arhire ar fi avut un asemenea contract funerar, dorinţa sa ar fi fost îndeplinită, indiferent de presiunile exercitate.
În final, la solicitarea fiului domnului Arhire, a avut loc exhumarea, iar rămăşiţele au fost incinerate la crematoriul din Szeged, respectându-se astfel dorinţa defunctului.