Feedback

   Stimata doamna / Stimate domn,

   Este foarte important să fim alături de Dvs. în aceste momente de cumpănă, de aceea facem toate eforturile să ne îmbunătățim în permanență serviciile, pentru a deveni mai buni, în fiecare zi.  Dacă eforturile noastre au fost pe măsura așteptărilor Dvs, ne-ar ajuta foarte mult să aflăm părerea Dvs. cu privire la serviciile noastre.

  Vă mulțumim mult!

 

Comments & Responses

19 Responses so far.

 1. Mirela Constantin spune:

  Sunt foarte multumita de serviciile Casei Funerare Amurg. Totul a decurs foarte usor, eu locuind in Canada. Ceea ce m-a incantat foarte tare este increderea ce mi-a dat-o in toate convorbirile pe care le-am avut. Recomand cu incredere serviciile acestei companii.

 2. Dan Filote spune:

  Am recurs si eu la serviciile casei funerare Amurg si am fost foarte mulțumit in privința serviciilor. Recomand aceasta firma funerara !

 3. Mircea Ionescu spune:

  Traiesc in afara Romaniei si mi-am dorit intotdeauna un comportament civilizat in contactul cu mediul serviciilor din tara noastra, lucru pe care l-am constatat foarte rar si numai in sectorul privat. In cazul Casei Funerare Amurg am avut un sentiment placut care a usurat trairea momentului care a cauzat acest contact.
  In plus am avut sansa de a intalni un profesionist de tinuta in persoana dlui Cosmin Bodrean. Nu am decat cuvinte de apreciere si l-am recomandat deja unor prieteni din Romania.

 4. Keresztes Gabor spune:

  Suntem foarte multumiti de prestatia Casei Funerare Amurg, reprezentat in cazul nostru de domnul Cosmin Bodrean. Cazul nostru fiind unul mai special, datorita faptului ca decedatul nu era de cetatenie romana, pe langa serviciile de inalta calitate, am beneficiat si de consiliere in domeniul juridic incident in cauza din partea reprezentantului nominalizat mai anterior. Deasemenea la nevoie in unele cazuri, in procesul de obtinere a avizelor si aprobarilor necesare, la solicitarea noastra am fost reprezentati de catre domnul Cosmin Bodrean in fata unor institutii, in vederea obtinerii in regim de urgenta a documentatiei in cauza. Suntem foarte multumiti cu prestatia firmei in cauza si cu suflet linistit recomandam la alti potentiali clienti.

 5. Craciun Mircea jr spune:

  Suntem foarte multumiti de serviciile oferite de Casa Funerara Amurg, reprezentata in relatia noastra de domnul Cosmin Bodrean. Am avut o relatie mai speciala cu dansul in problema noastra, iar impreuna cu domnul Ionut au avut grija de toate problemele ocazionate de situatia noastra, intr-un timp scurt.
  Va multumim inca o data din suflet.

 6. Apetrei Claudia spune:

  Multumim Casei Funerare Amurg pentru serviciile oferite, seriozitate si respectul fata de decedat!
  Serviciile au fost impecabile!In acel moment de soc si uimire dlor s-au ocupat de partea cea mai grea a unui deces.
  Recomand aceasta firma funerara cu toata increderea!

 7. Geara Klara spune:

  Intr-un moment de soc,durere,ratacire si negarea cruntului adevar ca, persoana draga nu mai este alaturi de tine, aveam nevoie de ajutorul unor profesionist ca sa pot trece mai usor.Personalul Casei Funerare Amurg a fost alaturi de mine cu multa atentie,profesionalism ,acordand tot ajutorul de care are nevoie persoana indurerata.
  Va multumesc

 8. Dan Popescu spune:

  Multumesc Casei Funerare Amurg pentru ajutorul primit.
  Multumesc domnului Cosmin Bodrean.

 9. Dima Ioan spune:

  Multumesc Casa Funerara Amurg pentru serviciile de care a avut parte tatal meu. Sunt Dima Ioan din Brasov.

 10. Georgian Vieru spune:

  Vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine în cele mai grele momente din viața mea, la moartea tatalui meu. Domnul Dragoș Pavăl a făcut ca totul să fie mai ușor de suportat și a îndeplinit dorința tatălui meu de a fi incinerat. Apelați cu încredere la Casa funerară Amurg.

 11. Toltaci Dan spune:

  Multumesc d-lui Dragos Paval pentru ajutor. Impreuna cu dansul am indeplinit dorinta tatalui meu… Toltaci Gheorghe

 12. Erbart Lorant spune:

  Mulțumesc și pe această cale Casei Amurg pentru tot

 13. Eliza D spune:

  Am trait durerea pierderii unei persoane dragi, alaturi de Casa Funerara Amurg.Totul a decurs asa cum a fost stabilit si am avut timp sa-mi iau ramas bun de la tatal meu si totodata am simtit ca am alaturi oameni carora le pasa.
  Multumesc si va respect pentru profesionalism!

 14. Mircea Smaranda spune:

  Și acum în timp scurt am hotărât că:
  vreau sobrietate,
  vreau solemnitate,
  vreau Contractul funerar din timpul vieții,
  vreau ca firul de cenușă să-mi lase sufletul liber să se înalțe spre Dumnezeu,
  vreau ca atunci când Dumnezeu va reveni, va reînvia și firul de cenușă și îl va așeza acolo unde îi este locul.

 15. Valentin Teodorescu spune:

  Recomand Casa funerara Amurg pentru servicii prestate cu seriozitate si profesionalism!

 16. Camelia Ivancea spune:

  Multumesc din suflet pentru serviciile impecabile Casei Funerare Amurg, care s-a ocupat de incinearea tatalui meu, intr-un mod firesc si fara probleme. Multumesc, in mod special, domnului Dragoș-Cosmin Pavăl, care a fost alaturi de mine si m-a sprijinit cu multa intelegere si profesionalism sa trec mai usor si cu incredere peste acest moment greu. Recomand serviciile Casei Funerare Amurg!

 17. Codrescu Sanda Nicoleta spune:

  Colaborarea cu domnul Dragos mi a oferit linistea si timpul pt a o jeli pe mama mea.Totul f bine oraganizat.Multumesc .

 18. Casian Florentina spune:

  Multumesc! Profesionalism si seriozitate! Ne-ati fost alaturi, in cele mai dificile momente, din toate punctele de vedere! Multumim!

 19. Alexandra C. spune:

  Sprijinul, intelegerea si amabilitatea dumneavoastra au fost de nepretuit pentru noi, in o perioada atat de dificila. Am primit indrumari la fiecare pas, pana in cel mai mic detaliu, iar serviciile au fost impecabile. De la atentia oferita, pana la capela pe care au inchiriat-o pentru slubja de final, si la coliva proaspata adusa dimineata, totul facut cu mare simt de raspundere. Recomand oricui serviciile Casei Amurg. Multumim mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *