Feedback

   Stimata doamna / Stimate domn,

   Este foarte important să fim alături de Dvs. în aceste momente de cumpănă, de aceea facem toate eforturile să ne îmbunătățim în permanență serviciile, pentru a deveni mai buni, în fiecare zi.  Dacă eforturile noastre au fost pe măsura așteptărilor Dvs, ne-ar ajuta foarte mult să aflăm părerea Dvs. cu privire la serviciile noastre.

  Vă mulțumim mult!

 

Comments & Responses

29 Responses so far.

 1. Mirela Constantin spune:

  Sunt foarte multumita de serviciile Casei Funerare Amurg. Totul a decurs foarte usor, eu locuind in Canada. Ceea ce m-a incantat foarte tare este increderea ce mi-a dat-o in toate convorbirile pe care le-am avut. Recomand cu incredere serviciile acestei companii.

 2. Dan Filote spune:

  Am recurs si eu la serviciile casei funerare Amurg si am fost foarte mulțumit in privința serviciilor. Recomand aceasta firma funerara !

 3. Mircea Ionescu spune:

  Traiesc in afara Romaniei si mi-am dorit intotdeauna un comportament civilizat in contactul cu mediul serviciilor din tara noastra, lucru pe care l-am constatat foarte rar si numai in sectorul privat. In cazul Casei Funerare Amurg am avut un sentiment placut care a usurat trairea momentului care a cauzat acest contact.
  In plus am avut sansa de a intalni un profesionist de tinuta in persoana dlui Cosmin Bodrean. Nu am decat cuvinte de apreciere si l-am recomandat deja unor prieteni din Romania.

 4. Keresztes Gabor spune:

  Suntem foarte multumiti de prestatia Casei Funerare Amurg, reprezentat in cazul nostru de domnul Cosmin Bodrean. Cazul nostru fiind unul mai special, datorita faptului ca decedatul nu era de cetatenie romana, pe langa serviciile de inalta calitate, am beneficiat si de consiliere in domeniul juridic incident in cauza din partea reprezentantului nominalizat mai anterior. Deasemenea la nevoie in unele cazuri, in procesul de obtinere a avizelor si aprobarilor necesare, la solicitarea noastra am fost reprezentati de catre domnul Cosmin Bodrean in fata unor institutii, in vederea obtinerii in regim de urgenta a documentatiei in cauza. Suntem foarte multumiti cu prestatia firmei in cauza si cu suflet linistit recomandam la alti potentiali clienti.

 5. Craciun Mircea jr spune:

  Suntem foarte multumiti de serviciile oferite de Casa Funerara Amurg, reprezentata in relatia noastra de domnul Cosmin Bodrean. Am avut o relatie mai speciala cu dansul in problema noastra, iar impreuna cu domnul Ionut au avut grija de toate problemele ocazionate de situatia noastra, intr-un timp scurt.
  Va multumim inca o data din suflet.

 6. Apetrei Claudia spune:

  Multumim Casei Funerare Amurg pentru serviciile oferite, seriozitate si respectul fata de decedat!
  Serviciile au fost impecabile!In acel moment de soc si uimire dlor s-au ocupat de partea cea mai grea a unui deces.
  Recomand aceasta firma funerara cu toata increderea!

 7. Geara Klara spune:

  Intr-un moment de soc,durere,ratacire si negarea cruntului adevar ca, persoana draga nu mai este alaturi de tine, aveam nevoie de ajutorul unor profesionist ca sa pot trece mai usor.Personalul Casei Funerare Amurg a fost alaturi de mine cu multa atentie,profesionalism ,acordand tot ajutorul de care are nevoie persoana indurerata.
  Va multumesc

 8. Dan Popescu spune:

  Multumesc Casei Funerare Amurg pentru ajutorul primit.
  Multumesc domnului Cosmin Bodrean.

 9. Dima Ioan spune:

  Multumesc Casa Funerara Amurg pentru serviciile de care a avut parte tatal meu. Sunt Dima Ioan din Brasov.

 10. Georgian Vieru spune:

  Vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine în cele mai grele momente din viața mea, la moartea tatalui meu. Domnul Dragoș Pavăl a făcut ca totul să fie mai ușor de suportat și a îndeplinit dorința tatălui meu de a fi incinerat. Apelați cu încredere la Casa funerară Amurg.

 11. Toltaci Dan spune:

  Multumesc d-lui Dragos Paval pentru ajutor. Impreuna cu dansul am indeplinit dorinta tatalui meu… Toltaci Gheorghe

 12. Erbart Lorant spune:

  Mulțumesc și pe această cale Casei Amurg pentru tot

 13. Eliza D spune:

  Am trait durerea pierderii unei persoane dragi, alaturi de Casa Funerara Amurg.Totul a decurs asa cum a fost stabilit si am avut timp sa-mi iau ramas bun de la tatal meu si totodata am simtit ca am alaturi oameni carora le pasa.
  Multumesc si va respect pentru profesionalism!

 14. Mircea Smaranda spune:

  Și acum în timp scurt am hotărât că:
  vreau sobrietate,
  vreau solemnitate,
  vreau Contractul funerar din timpul vieții,
  vreau ca firul de cenușă să-mi lase sufletul liber să se înalțe spre Dumnezeu,
  vreau ca atunci când Dumnezeu va reveni, va reînvia și firul de cenușă și îl va așeza acolo unde îi este locul.

 15. Valentin Teodorescu spune:

  Recomand Casa funerara Amurg pentru servicii prestate cu seriozitate si profesionalism!

 16. Camelia Ivancea spune:

  Multumesc din suflet pentru serviciile impecabile Casei Funerare Amurg, care s-a ocupat de incinearea tatalui meu, intr-un mod firesc si fara probleme. Multumesc, in mod special, domnului Dragoș-Cosmin Pavăl, care a fost alaturi de mine si m-a sprijinit cu multa intelegere si profesionalism sa trec mai usor si cu incredere peste acest moment greu. Recomand serviciile Casei Funerare Amurg!

 17. Codrescu Sanda Nicoleta spune:

  Colaborarea cu domnul Dragos mi a oferit linistea si timpul pt a o jeli pe mama mea.Totul f bine oraganizat.Multumesc .

 18. Casian Florentina spune:

  Multumesc! Profesionalism si seriozitate! Ne-ati fost alaturi, in cele mai dificile momente, din toate punctele de vedere! Multumim!

 19. Alexandra C. spune:

  Sprijinul, intelegerea si amabilitatea dumneavoastra au fost de nepretuit pentru noi, in o perioada atat de dificila. Am primit indrumari la fiecare pas, pana in cel mai mic detaliu, iar serviciile au fost impecabile. De la atentia oferita, pana la capela pe care au inchiriat-o pentru slubja de final, si la coliva proaspata adusa dimineata, totul facut cu mare simt de raspundere. Recomand oricui serviciile Casei Amurg. Multumim mult!

 20. Loretta spune:

  De la primul apel telefonic , cu Domnul Dragos ,am fost plăcut surprinsa de disponibilitatea și amabilitatea cu care am fost întâmpinată. Momentul fiind delicat, nu știam sa mă organizez. Pas cu pas , a fost alături de mine și am rezolvat situația în timp util pentru rezolvarea birocratica a actelor.Susținerea a fost și psihologica pentru ca nu aveam pe nimeni lângă mine ca sa mă ajute.Profesionalism din toate punctele de vedere.Mulțumesc si domnului Cristian (Arad).Recomand cu încredere serviciile Casei Amurg.Mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine.

 21. Mihaela F spune:

  Interactiunea sensibila si prompta cu fiecare membru Amurg ne-a cucerit in aceste momente dureroase. In ciuda distantei (suntem din Galati), reteaua lor bogata si disponibilitatea fiecarui membru a asigurat decurgerea lina intr-un timp scurt a procesului de incinerare si a cerintelor schimbatoare ale familiei. La fiecare pas am fost informati in mod transparent asupra ofertei, preturilor, administratiei necesare. Nu am fost deloc lasati sa asteptam sau sa ne ingrijoram de vreun detaliu, permitandu-ne astfel sa jelim pierderea si sa ne ocupam emotional familie. Am apreciat sfaturile suplimentare primite precum si cadourile din partea Amurg. Recomand cu mare drag. Multumesc foarte mult Dragos, iti suntem recunoscatori. De asemeni Cristi si Rares.

 22. Popescu Angelica spune:

  Multumiri Dragos precum si intregii echipe! Ne-ați facut sa trecem mai usor prin momentul critic cu intelegerea, sprijinul moral si prin tot ajutorul dat. Recomandam cu încredere serviciile Casei Amurg! Multumim pentru profesionalism!

 23. Cristina Goanga spune:

  O solutie eficienta pentru un moment special.
  Am apreciat disponibilitatea la dialog, rabdarea, tonul calm, cald si rabdator; intelegerea si compasiunea.
  Cred ca este solutia practica si pragmatica pentru viitor, mai ales pentru generatia care nu mai pune atata pret pe traditii pe care nu le intelege si care se indreapta cu rapiditate, catre rezolvarea practica si eficienta a unei situatii inevitabile din viata fiecaruia dintre noi.
  Va multumesc pentru profesionalism!

 24. Viorel spune:

  Profesionisti, foarte amabili si respectuosi. Au facut ca nefericitul eveniment sa treaca cat mai usor, cu cat mai putina durere. Servicii facute ca la carte, si au fost alaturi de noi in orice moment in care am avut nevoie de ei. Recomand din toata inima. Va multumim pentru tot

 25. Blanca Oancea spune:

  Casa Funerara Amurg a fost alaturi de familia mea pas cu pas in aceasta perioada dificila. As dori sa multumesc domnului Dragos si intregii sale echipe pentru profesionalismul si sprijinul moral de care au dat dovada. Organizarea serviciului funerar a fost intocmita cu mult respect, intelegere si comunicare permamenta. In cazul nostru a fost o situatie speciala, eu si sotul meu fiind plecati in strainatate. Chiar si de la distanta, intreaga echipa ne a fost alaturi in aceste circumstante nefericite. Recomand Casa Funerara Amurg din toata inima. Multumim pentru sensibilitate, compasiune si profesionalism.

 26. Bogdan Ovezea spune:

  Recomand!
  Casa Funerara Amurg a fost alaturi de noi. Profesionisti, servicii de calitate,
  consultanta si indrumare in ceea ce priveste actele. Este evident ca dansii stiu
  ce fac si din nou, tin sa subliniez profesionalismul cu care am lucrat impreuna.

  Va multumesc!

 27. Bogdan Ovezea spune:

  Recomand!

  Profesionalism, indrumare, organizare. Serviciile prestate de dansii cu siguranta s-au ridicat la standardele mele. As dori sa subliniez faptul ca aceasta consiliere este oferita de dansii din primul moment, pana in ultimul. A fost o placere sa lucram impreuna!

 28. Danila Mara, București spune:

  Casa funerara Amurg face parte din alegerile pe care le-am făcut din instinct, din suflet… și din nou nu m-am înșelat …de la simplele informații ( care aveau sa intuiasca evenimentul) și până la întâlnirea cu reprezentantul firmei totul a fost perfect organizat. Comunicare și coordonare excelenta. Răbdare și înțelegere cu cel îndoliat care uneori poate pierde controlul situației….Nu am cuvinte sa exprim multumirea pentru tot ce au făcut in cazul mamei mele! Profesionalism și oameni frumosi! Fiți binecuvântați!

 29. Liliana Moraru spune:

  Apelati cu încredere la serviciile oferite de dl. Bodrean si Casa Funerara Amurg. Multumim equipei care a fost alături de noi in aceste momente dificile.
  Suntem recunoscătoare dlui. Bodrean pentru ajutorul oferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *